Prijzen schaatsbaan

Entree schaatsbaan

€4,- per dag

Schaatsverhuur

€4,-

10-rittenkaart

€35,-

De 10-rittenkaarten en braskaarten zijn al vanaf 15-11 te koop bij tabaktief Jan van Roessel. Tijdens het Winterpark zijn ze ook verkrijgbaar aan de schaatskassa.

10-rittenkaarten

Zoals elk jaar is het weer mogelijk om een 10-rittenkaart aan te schaffen. Met deze ene kaart kun je ontzettend vaak gaan schaatsen (tien keer namelijk). Maar ook is het mogelijk om de kaart te gebruiken bij de huur van schaatsen. Hartstikke handig natuurlijk. De 10-rittenkaarten kosten slechts € 35,- en zijn beschikbaar bij de kassa van het Winterpark & tabaktief Jan Van Roessel (Hoofdstraat 95, Schijndel).

Leuk om cadeau te doen!

Braskaart

Zoals elk jaar is het weer mogelijk om een braskaart aan te schaffen. Met deze ene kaart kun je lekkere snacks halen aan de bar! De braskaarten kosten slechts € 6,- en zijn beschikbaar bij de kassa van het Winterpark & tabaktief Jan Van Roessel (Hoofdstraat 95, Schijndel).

Ijzingwekkend gezellig!

Het Olijslagers Winterpark Schijndel 2023-2024 is een wintercafé met sfeervolle en gezellige ijsbaan. Deze ijsbaan biedt in de winterperiode plezier aan jong en oud. Zo is de ijsbaan van vrijdag 8 december tot en met zondag 7 januari bijna dagelijks opengesteld voor ‘open schaatsen’. Daarnaast ruilen basisscholen voor de kerstvakantie de gymzaal in voor de ijsbaan. Ook staat de agenda altijd boordevol leuke activiteiten! Zo worden er op en om de ijsbaan verschillende (bedrijfs)activiteiten georganiseerd zoals curling, ijshockey, toepen, optredens van verschillende leuke artiesten, een ouderenmiddag en natuurlijk de knutselmiddagen. Zoals je aan de evenementen al ziet, zijn sommige activiteiten op het ijs, maar andere juist in een lekker verwarmde tent. Deze activiteiten vinden zoals vanouds weer in het altijd gezellige Wintercafé plaats. Meestal zijn de evenementen vrij toegankelijk, maar wordt er wel gevraagd om je in te schrijven.

Disco Schaatsen

Dankzij het Enirgy kunnen kinderen ook dit jaar weer elke week discoschaatsen. Van 19:00 tot 22:00 uur staat er elke vrijdagavond een DJ die de populairste en nieuwste muziek op de ijsbaan ten gehore brengt samen met een extra lichtshow. Dit zorgt voor een extra leuke ervaring op het ijs! Daarnaast is het discoschaatsen inclusief een heerlijke beker warme chocomel of verfrissende ranja!

Tijdens het discoschaatsen hoef je geen speciale kaartjes of extra entree te betalen. Met de reguliere dagprijzen en 10-rittenkaarten mag iedereen gewoon meedoen!