Altijd iets te doen en de ideale feestlocatie

 
 
 
 
 
 

Altijd iets te doen en de ideale feestlocatie

Het Wintercafe

Olijslagers Winterpark zou geen winterpark zijn zonder een flinke dosis Brabantse gezelligheid. En laat die nou volop te vinden zijn in het Wintercafé! Hier kan je overdag binnen opwarmen met een lekker warm drankje, kijk je naar het plezier dat je (klein)kinderen hebben op de ijsbaan, beleef je waanzinnige avonden en ga je los op de dansvloer terwijl een van onze DJ’s staat te draaien. In het Wintercafé is voor ieder wat wils. Bekijk de bomvolle agenda of loop gewoon gezellig binnen. Wil je een kerstborrel organiseren voor je bedrijf? Of ben je van plan een geweldig kinderfeestje te organiseren in december? Ook dan zijn er volop mogelijkheden in het Wintercafé!

Kinderfeesten met schaats- en ijspret

Na een paar jaar ervaring kunnen we stellen dat kinderen en schaatsen een geweldige combinatie is. Wanneer ze eenmaal voet op het ijs zetten, zijn ze er nog maar moeilijk weg te krijgen. Daarom biedt het Wintercafé de mogelijkheid om een kinderfeestje te organiseren in het Winterpark Schijndel. Of het nou alleen op de ijsbaan is of alleen in het Wintercafé, alles is mogelijk. Tijdens het Winterpark Schijndel was het natuurlijk al mogelijk om zelf met een groep naar de ijsbaan te komen en vervolgens in het Wintercafé bij te komen van een gezellige middag schaatsen. Maar het team van het Wintercafé helpt je graag bij het organiseren van een kinderfeestje, zodat de jarige het stralende middelpunt van zijn of haar feestje is. Niet alleen op de ijzingwekkende schaatsbaan, maar ook in de sfeervol aangeklede en verwarmde tenten van het Winterpark Schijndel is van alles mogelijk. Eerst actief bezig zijn met alle vriendjes en vriendinnetjes van je zoon of dochter op de schaatsbaan om vervolgens te genieten van een ouderwets frietje…Een perfecter kinderfeestje in de winter bestaat haast niet. Naast schaatsen is het ook mogelijk om deel te nemen aan diverse activiteiten. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en wij maken er een fantastisch kinderfeestje van!

Bedrijfsarrangementen en meer..

Het Wintercafé biedt dit jaar op en rondom de ijsbaan weer verschillende en zeer gevarieerde bedrijfsarrangementen. Hierbij staat de sfeervolle locatie van het Winterpark Schijndel centraal. Wil je liever alleen gebruik maken van de schaatsbaan en hier activiteiten organiseren, of juist alleen genieten van de sfeer van het Wintercafé? De mogelijkheden van deze bedrijfsarrangementen zijn oneindig. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstborrel op locatie organiseren in een unieke ambiance. In de verwarmde tenten van het Winterpark Schijndel, die volledig en sfeervol ingericht zijn, ontvangen we jou en je collega’s of partners in een exclusief gereserveerd deel van het paviljoen. Voor een compleet diner werkt het Wintercafé samen met het Van Zoggel Catering. De glazen fonkelende bubbels en culinaire hapjes of compleet verzorgde maaltijden zullen jullie middag of avond compleet maken. Ben je met een groep sportieve mensen? Dan is het ook mogelijk om aan diverse activiteiten deel te nemen bij Winterpark Schijndel. Stel je eens voor: jij en al je collega’s die exclusief gebruik kunnen maken van de schaatsbaan, een zenuwslopend curlingtoernooi waarbij je het opneemt tegen een andere afdeling of een compleet verzorgde nieuwjaarsborrel. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en wij stellen uw ideale bedrijfsarrangement samen.

Unieke kerstborrel organiseren?
Neem contact op

Feest bespreken